Antti Heikkinen, Projektinhoitaja

Kuva Antti Heikkinen

Nimeni: Antti Heikkinen 
Caverion-kaupunki:
 Espoo
Koulutukseni: Sähköyliasentajan erikoisammattitutkinto. Ja nyt käynnissä insinöörin opinnot, joista valmistun näillä näkymin 1,5 vuoden päästä.
Työnkuvani: 
Projektinhoitaja. Työtehtäviini kuuluu projektinjohtotehtävät, eli kaikki mitä asentajien työn taustalla tapahtuu. Kaiken näköistä selvittämistä, tavaroiden tilaamista ja asioiden hoitamista laidasta laitaan.

Urapolkuni Caverionilla: Olen alun perin kotoisin Pohjanmaalta, tarkalleen sanottuna Kalajoelta. Mutta olen asunut viimeiset 20 vuotta pääkaupunkiseudulla, ja myös työskennellyt nämä 20 vuotta Caverionilla. Kerkesin olla yli 15 vuotta sähköasentajana ja kärkimiehenä eri luottamustehtävissä. Mutta sitten selkäni pääsi niin huonoon kuntoon etten voinut enää tehdä asennushommia, joten lähdin uudelleen kouluttamaan itseäni. Nyt on kolmas vuosi insinööriopinnoista käynnissä.


Millainen on tavallinen työpäivä projektinhoitajana?

Aamu alkaa puheluilla asentajien kanssa ja heidän asioiden selvittelyä. Päivällä on usein palavereita ja taas selvittelyä, yhteydenpitoa, suunnittelua ja rakennusliikkeeseen yhteydessä olemista. Iltapäivällä olen taas asentajien yhteydessä ja toimitan heille tarvittavia tavaroita. Siltä näyttää aika perinteinen päivä.

Harrastukseni: 
Kaikenlainen rakentaminen, kuten auto, moottoripyörä tai talo. Vapaa-ajalla tulee myös kuntoiltua. Erityisen ylpeä olen monesta rakennusprojektista, mutta ehkä oma talo, joka alkaa pikkuhiljaa olemaan remontoitu on sellainen joka tällä hetkellä on lähimpänä sydäntä. Loppusuoralla ollaan, kun pihahommat ovat käynnissä, mutta tavallaan se on myös jonkinlainen ikuisuus projekti.

Lapsuuden haaveammattini: 
Lähdin sähköalalle, kun se oli mielestäni mielenkiintoinen ala. Lapsuuden haaveammatti ollut varmaankin roskakuski tai jotain vastaavaa.

Jos olisin sarjakuvasankari, olisin: Olisin aivan ehdottomasti olisin Iron Man, se on ihan ykkös sarjakuvasankari!

Entäs mikä on mielestäsi parasta Caverionilla?

Kaksikymmentä vuotta talossa olleena, niin mieleen tulee erityisesti juuri se että on saanut tehdä pitkän työuran samassa firmassa, niin se on parasta. Ja että pystyy vieläkin edetä, kehittyä ja uudelleen kouluttautua. Ei ole ollut aatetta, tai käynyt mielessä että haluaisin vaihtaa työpaikkaa, ei näin rankan työpäivänkään jälkeen.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme

Tutustu myös työcavereihin