Harjoittelija Petrus

Kuva Petrus Luhtaniemi
Nimeni: Petrus
Lempinimeni: Pete
Caverion-kaupunki: Vantaa
Koulutukseni: Palautin gradun tammikuussa 2020 ja valmistuin kauppatieteen maisteriksi.

Työnkuvani: Tein kesällä 2019 paljon gradua, kun odotimme, että Kuluttaja- ja kilpailuviranomainen hyväksyy yrityskaupan. Olin sen lisäksi mukana monissa erilaisissa tehtävissä liittyen Maintpartner-Caverion-integraatioon. Kesällä tein erilaisia selvityksiä liittyen yrityskaupan hyväksymiseen. Pääsin vahvasti mukaan myös integraationsuunnitteluun, jossa teimme muun muassa budjetin integraatioon liittyen. Syksyllä hoidin Vantaan Vapaalan toimiston neljännen kerroksen remontin järjestelyitä ja olin mukana Caverionin Teollisuuden ratkaisut -divisioonan asentajien puhelinuudistusprojektissa. Nyt keväällä 2020 tiedossa on taas monipuolisia tehtäviä, kun jatkamme yhdistymistä Maintpartnerin kanssa.
Millainen on tavallinen työpäiväni: Katson yleensä aamulla ensimmäisenä sähköpostit ja tehtävälistan. Aika usein on myös erilaisia palavereita, joihin osallistun. 
Harrastukseni: Kestävyysurheilu, lautapelit ja kirjojen lukeminen
Lapsuuden haaveammattini: Palomies
Jos olisin sarjakuvasankari, olisin: Nuuskamuikkunen
 

Entäs mikä on mielestäsi parasta Caverionilla?

Todella hyvä työilmapiiri ja paljon mukavia ihmisiä töissä. Sen lisäksi täällä suhtaudutaan erittäin positiivisesti harjoittelijoihin ja täällä saa paljon vastuuta sekä monipuolisia tehtäviä.

Caverion on vahva toimija omilla liiketoiminta-alueillaan ja täällä on paljon mahdollisuuksia. Iso plussa on myös, että täällä Vantaan toimistolla on oma kuntosali, saunat ja suihkut. Se mahdollistaa, että voi halutessaan yhdistää treenin, työmatkan ja saunan ennen töiden alkua!

Petrus valmistui harjoittelun ohessa kauppatieteiden maisteriksi - onnittelemme!

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme

 

Tutustu myös työcavereihin