Huoltoasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Huoltoasentaja
Hakuaika päättyy:
20.12.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa, Suomi

Caverion Suomi Oy, Etelä-Suomi, Vantaa

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Haemme nyt tiimimme vahvistuksesi kiinteistöhuollon huoltoasentajaa ja talotekniikka osaajaa pääkaupunkiseudulle. Työpäiväsi koostuvat kiinteistöhuollon huoltotehtävistä mielenkiintoisissa asiakaskohteisamme.

Meillä pääset työskentelemään osana avointa ja ammattitaitoista tiimiä, ja nautit esimiehesi luottamuksesta. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, jossa toista samanlaista päivää ei tule vastaan. Caverionilla voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa. Meidät tunnetaan myös vastuullisena työnantajana. Pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet.  Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy aikaisempaa työkokemusta kiinteistöhuollon alalta vähintään muutaman vuoden ajalta.  Kiinteistöhuollon ja rakennusteknisten asennustöiden osaaminen katsotaan eduksi. Olet tottunut haasteiden ratkaisuun ja oman toiminnan suunnitteluun. Toimit luontevasti asiakasrajapinnassa vaihtelevissakin olosuhteissa sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Sinulta löytyy pitkäjänteisyyttä ja halua sitoutua työhön. Odotamme, että sinulta löytyy B-ajokortti sekä mahdollisuus oman auton käyttöön. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Asiakkuuspäällikkö Veli-Pekka Vepsäläinen, p. 050 390 1303 tai veli-pekka.vepsalainen@caverion.com.

Toimi pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää 20.12.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.