Projektipäällikkö, sähkö

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Projektipäällikkö, sähkö
Hakuaika päättyy:
20.12.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Espoo, Suomi

Caverion Suomi Oy, Espoo

Projektiliiketoiminnan kasvun myötä haemme vahvistusta sähkötiimiimme pääkaupunkiseudun alueelle vastaamaan sähköurakoista. Vastaat osaltasi sähköprojektien toteuttamisesta ja taloudesta sekä toimit asentajatiimin lähiesimiehenä. Monipuolisiin ja vastuullisiin työtehtäviisi kuuluvat mm:

  • sähköprojektien työsuoritteiden suunnittelu ja johtaminen
  • projektien hankintatoimi yhdessä hankintatiimin kanssa
  • lisä- ja muutostyöprosessi
  • toimiminen eri sidosryhmien kanssa 

Meillä pääset työskentelemään osana avointa ja ammattitaitoista tiimiä, ja nautit esimiehesi luottamuksesta. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, jossa toista samanlaista päivää ei tule vastaan. Caverionilla voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa. Meidät tunnetaan myös vastuullisena työnantajana. Pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet.  Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.   

Toimit mielelläsi eri yhteistyökumppanien kanssa ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulla on määrätietoinen ote työhösi ja johdat projekteja tavoitteellisesti. Olet hyvä yhteistyön rakentaja ja saat urakkatiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Kokemus monipuolisten talotekniikkaprojektien toteuttamisesta katsotaan eduksi. Koulutuksesi on tehtävään soveltuva (sähköinsinööri/teknikko) ja omaat motivaatiota kehittää omaa osaamista vielä lisää.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Kenneth Matilainen p. 040 843 7808 tai sähköpostitse kenneth.matilainen@caverion.com.  

Toimi pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää 20.12.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. #LI-TN1