Automaatioasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Automaatioasentaja
Hakuaika päättyy:
18.12.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Turku, Suomi

Caverion Suomi Oy, Turku

Haemme automaatioasentajaa asiakaskohteisiimme Turkuun. Tulet vastaamaan omasta tehtäväkokonaisuudestasi rakennusautomaation huolto-, ylläpito ja projektitoiminnan parissa. Edellytämme sähkö- tai automaatioasentajan koulutusta ja katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen eri automaatiojärjestelmistä sekä niiden ohjelmoinnista.

Tässä tehtävässä tärkeässä roolissa on mutkaton yhteistyö asiakkaan ja tiimisi kanssa. Työsi on vaihtelevaa ja mukavasti haastavaa. Hyvät työkalut sekä korkeatasoinen työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Tukenasi on ammattitaitoinen ja työpanostasi arvostava tiimi. Saat meiltä erinomaiset henkilöstöedut kuten laajat työterveyspalvelut, liikuntaetuja sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin tuleviin cavereihisi: www.caverion.fi/caverikirja.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvät valmiudet nykypäivän tietoteknisten järjestelmien käyttämiseksi ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Luonteeltasi olet sosiaalinen, oma-aloitteinen sekä asiakaslähtöinen ja omaat hyvät ongelmanratkaisutaidot. Mikäli tunnistat itsesi näistä, hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Miikka Laiho, p. 050 539 3380 tai sähköpostitse miikka.laiho@caverion.com

Hae tehtävää 18.12.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.