Hitsaustaitoinen asentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Hitsaustaitoinen asentaja
Hakuaika päättyy:
13.12.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Helsinki, Suomi

Caverion Suomi Oy, Helsinki

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Haemme nyt Alueratkaisut yksikköömme hitsaustaitoista asentajaa. Halutessasi sinulla on mahdollisuus osallistua myös huolto-, korjaus- ja ylläpitotehtäviin.

Tehtäviisi kuuluu Envac putkikeräysjärjestelmien hitsaus ja asennustyöt. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän, hyvät työvälineet ja osaavan tiimin tuen. Meillä saat mahdollisuuden koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Viihdyt tehtävässä, kun olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää koulutusta tai työkokemusta hitsaajan työstä. Eduksi katsotaan kokemus esim. kaukolämpö- tai maakaasuputkistoasennuksista ja hitsaajan pätevyys (vähintään D-luokka). Mahdollisiin ylläpitotöihin liittyen hyödyksi on aikaisempi kokemus yleisistä kiinteistöjen ja/tai teollisuuslaitosten huolto- ja/tai ylläpitotehtävistä, sekä tyydyttävä englannin tai ruotsin kielen taito.

Caverionilla voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa. Meidät tunnetaan myös vastuullisena työnantajana. Pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Harri Heikkilä, p. 050 390 0220 tai sähköpostitse harri.heikkila@caverion.com.

Hae tehtävää 13.12.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Toimithan pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.