Tekninen kunnossapitoasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Tekninen kunnossapitoasentaja
Hakuaika päättyy:
30.11.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Lapua, Suomi, Kauhava, Suomi

Caverion Industria Oy, Lapua/ Kauhava 

Oletko asiakaslähtöinen ja onko sinulle työturvallisuus tärkeää? 

Tulet työllistymään monipuoliseen tehtävään osana Caverionin huipputiimiä kumppanuuskohteissa. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Monipuoliseen tehtävänkuvaasi kuuluu teollisuuden kunnossapito, korjaus asennus, huolto ja käyttöönottotehtävät asiakkaiden teollisuuslaitoksilla. 

Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Tutustu meihin: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja 

Hyvän asenteen lisäksi sinulta löytyy tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus (kone-tai hydrauliasentaja, mekaanikko tai sähkö- automaatioasentajan tausta). Omaat jo kokemusta teollisuuden kunnossapidosta ja kykenetkin itsenäiseen työskentelyyn ja joustaviin työaikoihin. Arvostamme kokemusta prosessi- tai elintarviketeollisuuslaitoksen kunnossapidosta, uudis-/muutosasennuksista sekä hitsaus- ja koneistustaitoa. Katsomme eduksi erilaisten prosessituntemuksen kuten pumput ja venttiilit sekä englannin kielen taidon. Toivomme sinulta sitoutumista pitkään työsuhteeseen ja halua olla mukana kehittämässä palveluitamme osana tiimiä. 

Kiinnostuitko? Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen jo tänään oheisen linkin kautta! Viimeistään kuitenkin 30.11.2022 mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Erkko Eklund, p. 040 580 5059.