Automaatioasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Automaatioasentaja
Hakuaika päättyy:
16.12.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Koskenkorva, Suomi

Caverion Industria Oy, Koskenkorva

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Haemme nyt tiimimme vahvistuksesi automaatioasentajaa teollisuuden kunnossapitoon. Työtehtäviisi kuuluu teollisuuden automaatioasennukset sekä vianhaku. Tehtävään valitulle henkilölle koulutamme puuttuvat taidot, joten toivomme hakijalta halua oppia uutta ja sitoutumista työtehtävään. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja rento työyhteisö, oletko sinä uusi vahvistuksemme? Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon!

Ensiluokkaiset työkalut sekä huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Tukenasi on ammattitaitoinen ja työpanostasi arvostava tiimi. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tästä kertoo myös alan pisimmät työsuhteet. Saat meiltä erinomaiset henkilöstöedut kuten laajat työterveyspalvelut, liikuntaetuja sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: www.caverion.fi/caverikirja.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy sähkö-/ automaatioasentajan tutkinto ja vähintään 3 vuoden kokemus prosessiteollisuuden sähkö- tai instrumentointi asennustoiminnasta. Tehtävässä pääset myös suorittamaan mekaanisen puolen työtehtäviä. Suoritetut työturva-, sähkö-, tulityö- ja ensiapukortti (EA1) katsotaan eduksesi. Olet vastuuntuntoinen, joustava tiimipelaaja, ja kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että tiimissä. Tartut tehtäviisi oma-aloitteisesti ja omaat halun kehittyä ja oppia uutta. Sinulta löytyy ripeää otetta työsuorituksissa, joustavuutta vaihtuvissa työtehtävissä. Työhösi kuuluu myös mahdollisuus reissu-, sekä päivystystehtäviin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Sami Aalto, p. 050 387 6389 tai sähköpostitse sami.aalto@caverion.com

Hae tehtävää 16.12.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.