Huoltokoordinaattori

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Huoltokoordinaattori
Hakuaika päättyy:
16.12.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Turku, Suomi

Caverion Suomi Oy, Länsi-Suomi

Caverion hakee innokkaita uusia työcavereita! Haussa innostunut joukkuepelaaja mukaan monipuoliseen tekemiseen kylmä- ja energiatekniikan sekä kiinteistöjen ylläpidon pariin. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja rento työyhteisö, oletko sinä uusi vahvistuksemme?

Tehtävässä vastaat asiakkaidemme teknisten järjestelmien huolto- ja korjaustehtävien koordinoinnista, raportoinnista, laskutuksesta sekä erilaisten tiimin toimintaa tukevien tehtävien hallinnasta. Työtehtävä muokkautuu oman kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan ja tulevaisuudessa on mahdollista myös ottaa esimiesvastuuta. Pääset kehittämään toimintaa ja tuomaan omaa näkemystäsi ja osaamistasi päästäksemme laatu-, asiakastyytyväisyys-, työturvallisuus ja myyntitavoitteisiimme. Haluamme olla asiakkaillemme paras kumppani.

Monipuolinen työnkuvasi koostuu:

  • huoltojen ja viankorjaustöiden koordinoinnista
  • raportoinnin, laskutuksen ja hallinnollisten asioiden täsmällisestä hoitamisesta
  • viestinnästä asiakkaiden kanssa esimerkiksi aikataulujen suhteen

Tarjoamme sinulle:

  • joustavat työajat
  • loistavat työcaverit ja iloisen tiimin
  • hyvät kehittymismahdollisuudet alan suurimman kiinteistötekniikan yrityksessä
  • Caverionin henkilöstöedut

Tehtävässä menestyt asiakaslähtöisellä asenteella ja itsenäisellä, tavoitteellisella työotteella. Sinulta toivomme kiinnostusta kylmä- ja energiatekniikkaa sekä kiinteistöjen ylläpitoa kohtaan. Voit olla kokeneempi ammattilainen tai uran alkutaipaleella oleva tulevaisuuden tähti.  Kokemusta huolto-ja asennustehtävistä tai insinöörin tutkinto katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Kai Kortelainen p. 050 390 6784, kai.kortelainen@caverion.com  tai Antti Soini, p. 050 472 5642 antti.soini@caverion.com

Hae tehtävää 16.12.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

#LI-TN1