LVI-asentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
LVI-asentaja
Hakuaika päättyy:
09.12.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Lappeenranta, Suomi

Caverion Suomi Oy, Lappeenranta 

Haemme nyt tiimiimme vahvistukseksi LVI-asentajaa kiinteistöjen huoltotoiminnan pariin Lappeenrannan alueelle. Työnkuvasi koostuu monipuolisista LVI-asennus-, huolto- ja korjaustehtävistä vaihtelevissa asiakaskohteissamme. Meillä pääset osaksi ammattimaista ja nuorekasta tiimiä, jossa sinulla on vapaus ja vastuu työstäsi. Hae mukaan!  
 
Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä monipuolisten projektien parissa, osaavat työkaverit, miellyttävän työympäristön ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Erinomaisten työvälineiden lisäksi ansaitset hyvät henkilöstöedut, kuten liikunta-, lounas- ja hierontaedun sekä oman työterveyspalvelun. Kaikkein arvokkainta on silti hyvä tiimihenki, meillä viihdytään töissä ja tuetaan Cavereita arjen askareissa. Käy tutustumassa uusiin kollegoihisi: www.caverion.fi/caverikirja 
 
Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy soveltuva ammatillinen koulutus, sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Katsomme eduksi myös kokemuksen sähköasentajan tehtävistä tai koulutuksesta. Tehtävässä vaaditaan B-ajokorttia. Toivomme, että sinulla on ahkera ja oma-aloitteinen työote sekä halua kehittää omaa osaamistasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Kristofer Pöysti p. 0504380339 tai sähköpostitse kristofer.poysti@caverion.com 
 
Hae tehtävään 9.12.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta. Toimi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.