Sähkö-automaatioasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähkö-automaatioasentaja
Hakuaika päättyy:
09.12.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Raahe, Suomi

Caverion Industria Oy, Raahe 

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Haemme nyt tiimimme vahvistuksesi Raaheen sähkötaitoista henkilöä. Työtehtäviisi kuuluu teollisuuden sähkö- ja instrumentointiasennukset sekä erikoisalana sähkösaattoasennukset. Tehtävään valitulle henkilölle koulutamme kiinnostuksen mukaan erikoisosaamista esim. sähkösaattoasennukset, joten toivomme hakijalta halua oppia uutta ja sitoutumista työtehtävään. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja rento työyhteisö, oletko sinä uusi vahvistuksemme? Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Ensiluokkaiset työkalut sekä huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Tukenasi on ammattitaitoinen ja työpanostasi arvostava tiimi. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tästä kertoo myös alan pisimmät työsuhteet. Saat meiltä erinomaiset henkilöstöedut kuten laajat työterveyspalvelut, liikuntaetuja sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: www.caverion.fi/caverikirja.  

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy sähkö-/ automaatioasentajan tutkinto ja jonkin verran tuntemusta prosessiteollisuuden sähkö- tai instrumentointi asennustoiminnasta tai sinulla on aiempaa työkokemusta näistä tehtävistä. Suoritetut työturva-, sähkö-, tulityö- ja ensiapukortti (EA1) katsotaan eduksesi. Olet vastuuntuntoinen, joustava tiimipelaaja, ja kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että tiimissä. Tartut tehtäviisi oma-aloitteisesti ja omaat halun kehittyä ja oppia uutta. Sinulta löytyy ripeää otetta työsuorituksissa, joustavuutta vaihtuvissa työtehtävissä, valmius ylitöihin tarvittaessa ja kestät myös kiireisen työympäristön tuomaa painetta.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projektipäällikkö Ari Rahkola p. +358 50 390 0603 / sähköpostitse ari.rahkola@caverion.com tai yksikönpäällikkö Petri Haaraniemi p. +358 50 390 2041 / sähköpostitse petri.haaraniemi@caverion.com. 

Hae tehtävää 9.12.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.