Vuoroesimies käyttövuoroon

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Vuoroesimies käyttövuoroon
Hakuaika päättyy:
09.12.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Pori, Suomi

Caverion Industria Oy, Energia, Pori

Haemme Meri-Poriin voimalaitokselle kumppanuuskohteeseen käyttövuoron esimiestä. Johdat nelihenkistä käyttövuoroa ja vastaat työvuorosi aikana voimalaitoksen toiminnasta.  Toimit yhteistyössä kunnossapidon kanssa, suunnittelet ja vastaat kunnossapitotoiminnan tarvitsemat erotukset sekä myönnät työluvat. Lisäksi osallistut vuosihuoltotöiden valvontaan. 

Tässä tehtävässä tärkeässä roolissa on mutkaton yhteistyö asiakkaan ja tiimisi kanssa. Työsi on vaihtelevaa ja mukavasti haastavaa. Hyvät työkalut sekä korkeatasoinen työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Tukenasi on ammattitaitoinen ja työpanostasi arvostava tiimi. Saat meiltä erinomaiset henkilöstöedut kuten laajat työterveyspalvelut, liikuntaetuja sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin tuleviin cavereihisi: www.caverion.fi/caverikirja 

Tehtävässä menestyminen edellyttää: 

  • soveltuvaa ammatillista koulutusta (energiainsinööri, konemestari yms.)
  • kokemusta höyryvoimalaitoksen käyttötehtävistä
  • sopivuutta vuorotyöhön
  • kokemusta esimiestyöstä
  • yhteistyökykyä
  • vahvaa asennetta oikeaan turvallisuuskulttuuriin
  • joustavuutta muuttuvassa toimintaympäristössä 

Toivomme sinulta löytyvän halua itsenäiseen ja vastuulliseen työn tekemiseen, hyvää vuorovaikutustaitoa sekä sopeutumiskykyä vaihteleviin tehtäviin ja intoa kehittää omaa ammattilista osaamistasi. 

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään suppea turvallisuusselvitys ja huumausainetestaus ennen  

työsopimuksen solmimista. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Käyttöpäällikkö Jarmo Koski p. 050 454 3722 tai sähköpostitse jarmo.koski@caverion.com.  

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää 9.12.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. #LI-TN1