Sähköinsinööri / Työnjohtaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähköinsinööri / Työnjohtaja
Hakuaika päättyy:
09.12.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Seinäjoki, Suomi

Caverion Industria Oy, Seinäjoki

Haemme Seinäjoen alueelle Työnjohtajaa. Tehtävässä toimit oman tiimisi vetäjänä, ja vastaat asiakkaiden kunnossapidon ennakkohuollon sekä vikakorjausten suunnittelusta ja niiden toteutuksesta. Myös vuosihuoltosuunnittelu kuuluu oleellisena osana tehtäviisi ja osallistut lisäksi asiakkaiden investointiprojekteihin oman alasi asiantuntijana ja suunnittelijana. Toimit tiiviissä yhteistyössä alueen eri palvelutoimittajien kanssa ja osana työtäsi on myös hankintojen suunnittelu.

Hakijalta odotamme:

  • tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta (sähkö- tai automaatioalan koulutus, Tekn, Ins, DI)
  • teollisuuden kunnossapidon osaamista
  • muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä
  • arvostamme esihenkilökokemusta
  • vahvaa turvallisuusosaamista
  • joustavuutta vaihtuvissa työtehtävissä

Tässä tehtävässä tärkeässä roolissa on mutkaton yhteistyö asiakkaan ja tiimisi kanssa. Työsi on vaihtelevaa ja mukavasti haastavaa. Hyvät työkalut sekä korkeatasoinen työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Tukenasi on ammattitaitoinen ja työpanostasi arvostava tiimi. Saat meiltä erinomaiset henkilöstöedut kuten laajat työterveyspalvelut, liikuntaetuja sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin tuleviin cavereihisi: www.caverion.fi/caverikirja.

Meillä on hyvä tekemisen meininki ja rento työyhteisö, oletko sinä uusi vahvistuksemme? Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Hannu Leppälä p. 040 064 1245 tai sähköpostitse hannu.leppala@caverion.com.  

Hae tehtävää 9.12.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. #LI-TN1