IV-asentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
IV-asentaja
Hakuaika päättyy:
09.12.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Helsinki, Suomi, Espoo, Suomi, Vantaa, Suomi

Caverion Suomi Oy, Vantaa

Haemme nyt tiimimme vahvistuksesi IV-asentajaa Pääkaupunkiseudulle. Emme hae pelkkää urakka-asentajaa, joka asentaa päivässä 200 metriä kanavaa, vaan monipuolista IV-osaajaa! Työtehtävät koostuvat ilmanvaihdon asennus-, korjaus-, säätö- ja huoltotöistä vaihtelevissa asiakaskohteissamme. Mittaus- ja säätötyöosaaminen katsotaan eduksesi työn haussa. Arvostamme alan koulutusta, mutta se ei ole välttämätön. Odotamme, että sinulta löytyy taskusta vähintään B-ajokortti. 

Meillä pääset työskentelemään hyvässä ja ammattitaitoisessa porukassa! Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Tarjoamme erinomaisten työvälineiden lisäksi hyvät henkilöstöedut, kuten Epassi liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun sekä oman työterveyspalvelun. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Joni Rinne, p. 050 4732616 tai sähköpostitse joni.rinne@caverion.com.

Hae tehtävää 9.12.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.