Kirvesmies

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Kirvesmies
Hakuaika päättyy:
08.12.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Tampere, Suomi

Caverion Suomi Oy, Tampere

Haemme nyt kahta kirvesmiestä asiakkaamme rakennuskunnossapitotehtäviin Pirkanmaan alueelle. Oletko sinä etsimämme vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja, joka tarttuu toimeen ja kykenee myös itsenäiseen työskentelyyn?   

Työpäiväsi pitää sisällään asiakkaidemme kohteiden huoneistoremontteja, pääasiassa työnkuvanasi ovat vesivahinkokorjaukset. Työ on monipuolista aina laatoituksista maalaukseen. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon!

Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Tarjoamme sinulle myös hyvät henkilöstöedut, kuten liikuntaedun, omat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: www.caverion.fi/caverikirja

Hyvät eväät tehtävään antaa kirvesmiehen ammatillinen koulutus sekä muutaman vuoden aikaisempi työkokemus. Hakijalta edellytetään hyvää suomen kielen taitoa. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja tiukkojenkin aikataulujen hallintaan. Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja palveluhenkinen. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Uula Seppänen, p. 050 307 0351 tai uula.seppanen@caverion.com. 

Hae tehtävään 8.12.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.