IV-Huoltoasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
IV-Huoltoasentaja
Hakuaika päättyy:
09.12.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa, Suomi

Caverion Suomi Oy, Etelä-Suomi, Vantaa

Haemme tiimimme vahvistuksesi ilmanvaihdon huoltoasentajaa pääkaupunkiseudulle! Työpäiväsi koostuvat ilmanvaihtoalan huolto-, korjaus- ja asennustehtävistä monipuolisissa asiakaskohteissamme. Tehtävä muokkaantuu osaamisesi sekä kiinnostuksesi mukaan, joten sinulla on mahdollisuus myös itse päästä vaikuttamaan työnkuvaan. 

Tehtävässä menestyäksesi omaat jo aikaisempaa työkokemusta ilmanvaihtoalalta vähintään muutaman vuoden ajalta. Arvostamme alan koulutusta, mutta se ei ole välttämätön. Katsomme eduksi myös osaamisen ilmanvaihtojärjestelmien mittaus-, säätö- sekä asennustehtävistä. Odotamme, että sinulta löytyy taskusta vähintään B-ajokortti.  

Meillä pääset työskentelemään hyvässä ja ammattitaitoisessa porukassa! Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Tarjoamme erinomaisten työvälineiden lisäksi hyvät henkilöstöedut, kuten Epassi liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun sekä oman työterveyspalvelun. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Pasi Suikio, p. 046 920 0964 tai sähköpostitse pasi.suikio@caverion.com. Odotamme innolla yhteydenottoasi.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 9.12.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.