IV-Huoltoasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
IV-Huoltoasentaja
Hakuaika päättyy:
30.11.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Turku, Suomi

Caverion Suomi Oy, Turku

Haemme nyt tiimimme vahvistuksesi IV- huoltoasentajaa Turkuun. Työpäiväsi koostuvat kiinteistöjen ylläpidosta, sekä ilmastointilaitteiden huolto-, korjaus- ja ylläpitotehtävistä vaihtelevissa asiakaskohteissamme. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen Caverin joukkoon!

Meillä pääset työskentelemään osana avointa ja ammattitaitoista tiimiä, ja nautit esimiehesi luottamuksesta. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, jossa toista samanlaista päivää ei tule vastaan. Caverionilla voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa. Meidät tunnetaan myös vastuullisena työnantajana. Pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet.  Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.

Etsitkö vaihtelevia työpäiviä, joiden aikana voit päästää kaikki osaamisesi valloilleen? Tässä tehtävässä kahta samanlaista päivää ei tule, eikä minkäänlainen aikaisempi osaaminen voi olla haitaksi pärjätäksesi työtehtävissä. Tehtävässä menestyäksesi omaat jo aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä useamman vuoden ajalta. Arvostamme alan koulutusta, joten IV-asentajan koulutuksen katsomme eduksesi. Olet jo tottunut haasteiden ratkaisuun sekä oman toiminnan suunnitteluun ja toimit luontevasti asiakasrajapinnassa vaihtelevissakin olosuhteissa sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Sinulta löytyy pitkäjänteisyyttä ja halua sitoutua työhön. Odotamme, että sinulta löytyy B-ajokortti sekä mahdollisuus oman auton käyttöön.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Markus Nirkkonen, p. 050 512 7379 tai sähköpostitse markus.nirkkonen@caverion.com.

Hae tehtävää 30.11.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.