Turvalaiteasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Turvalaiteasentaja
Hakuaika päättyy:
30.11.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Kouvola, Suomi

Caverion Suomi Oy, Kymenlaakso

Haemme turvalaiteasentajaa Kymenlaakson alueelle. Työhönottopisteesi voi olla Kouvolassa tai Kotkassa. Tehtävässä pääset tekemisiin monipuolisesti eri järjestelmien kanssa. Tiimimme odottaa sinua jo, hae mukaan!

Pääset työskentelemään vaihtelevissa olosuhteissa sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Me tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan kouluttautumiseen ja kehittymiseen sekä ammattitaitoisen tukiverkoston. Käy tutustumassa mahdollisiin työcavereihisi: www.caverion.fi/caverikirja

Tehtävä edellyttää sopivaa teknisen alan (sähkö-, automaatio tai elektroniikka) perustutkintoa. Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy mielellään noin kolmen vuoden kokemusta alalta.  Tehtäviisi kuuluu laitteiden ja järjestelmien asennus-, ohjelmointi-, huolto-, vianetsintä-, korjaus-, ylläpito- ja käyttöönottotehtävät uudis- ja peruskorjauskohteissa. 

Arvostamme kokemusta turvallisuusalan järjestelmistä ja työtehtävistä sekä turvallisuusalan tuote- ja järjestelmätuntemusta. Osaat toimia asiakaslähtöisesti, laadukkaasti ja taloudellisesti sekä hyödyntää tietoteknisiä laitteita ja tietokoneohjelmia. Kykenet joustavaan itsenäiseen työskentelyyn, tehokkaaseen asennustyöhön ja tulet toimeen sekä asiakkaiden että erilaisten sidosryhmien kanssa. Toivomme sinulta pitkäjänteisyyttä ja halua sitoutua työhön. Tehtävään valittavan henkilön tulee läpäistä henkilökohtainen turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä antaa Miska Orava / Huoltopäällikkö Kouvola ja Kotka p. 040 351 8854, miska.orava@caverion.com.

Hae tehtävää 30.11.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Toimithan pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.