Sähkö-/instrumentointisuunnittelija

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähkö-/instrumentointisuunnittelija
Hakuaika päättyy:
09.10.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Kemi, Suomi

Caverionin suunnittelu- ja asiantuntijapalveluissa työskentelee jo lähes 200 suunnittelun ammattilaista ja teollisuuden erikoisasiantuntijaa 11 eri paikkakunnalla. Tarjoamme metsäteollisuudessa, prosessiteollisuudessa ja energiasektorilla toimiville asiakkaillemme korkealaatuiset suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut teollisuuden investointien ja kunnossapidon tarpeisiin sekä tuotannon elinkaaren kaikkiin vaiheisiin. Olemme vahvasti edelläkävijöitä suomalaisessa teollisuudessa esim. digitaalisissa ja automaatioratkaisuissa. Kaikki teollisuuden ratkaisumme helpottavat asiakkaidemme elämää ja säästävät heidän aikaa sekä varoja, esim. ehkäisemällä tuotantokatkoksia, hallitsemattomia päästöjä tai hävikkiä. Asiakkaat luottavat meihin ja yhteistyö asiakkaidemme kanssa on jatkunut kymmeniä vuosia. Vahvasti elinkaareen perustuva liiketoimintamme ei ole erityisen suhdanneherkkää ja palveluillemme on erittäin kova kysyntä. Olemme vahvasti kasvava organisaatio - siksi rakennamme jälleen uusia yksiköitä Suomeen ja palkkaamme jatkuvasti lisää osaajia eri paikkakunnillemme.

SÄHKÖ-/INSTRUMENTOINTISUUNNITTELIJA, KEMI 

Sähkö-/instrumentointisuunnittelijan tehtävä tarjoaa todellisen aitiopaikan teollisuuteen. Pääset työskentelemään suunnittelu- ja projektitehtävissä lähellä asiakasta, laaja-alaisesti eri teollisuuden alojen parissa. Työskentely-ympäristö ei käy tylsäksi; yhtenä päivänä työpäiväsi kuluu toimistolla tai kotikonttorilla, kun taas toisena päivänä puet suojavarusteet päälle ja suuntaat teollisuuslaitokselle. 

Näin vastaavassa tehtävässä työskentelevä Jari kuvailee työtä ja sen parhaita puolia: ”Suunnittelijan työnkuva on monipuolinen. Riippuen asiakkuudesta suunnitelmia laaditaan tietokantapohjaisesti tai perinteisellä CAD:lla. Välillä työpäivä saattaa kulua kentällä käyttöönotoissa, esim. koestuksen koordinoijana, mahdollisissa uusissa asiakkuuksissa, laitetoimittajan luona tai työskennellen asiakkaan toimipisteestä käsin. Olen viihtynyt työssäni hyvin, koska hyvin tehty työ huomioidaan, työcaverit ovat loistavia ja huomenta sanotaan niin tutuille kuin tuntemattomille. Oman tiimin kanssa on myös mukava viettää yhteisiä tiimipäiviä!” 

Mitä toivomme sinulta? 

Menestyäksesi tehtävässä sinulta löytyy kokemusta teollisuusympäristön automaatio- ja sähköteknisestä suunnittelusta. Hallitset piirikaavioiden CAD-pohjaiset piirto- ja mallinnusohjelmat sekä sähköteknisen mitoituksen sovellusten avulla. Etua on mahdollisista sähköpätevyyksistä ja aiemmasta kokemuksesta työmaiden asennusvalvontatehtävissä. 

Miksi sinun sitten kannattaisi harkita hakemista meille?  

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä luomaan ratkaisuja teollisuuden tuotannon kaikkiin elinkaaren vaiheisiin ja näkemään kättesi jäljen - läheinen suhde asiakkaisiin tarjoaa mahdollisuuden ratkaisujen rakentamiseen kenttäolosuhteissa ja pääset näkemään suunnitteluratkaisujasi tuotannossa sekä seuraamaan vaikutusta asiakkaan prosessiin.  

Kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat tärkeitä toimintaamme ohjaavia arvoja. Luomillamme ratkaisuilla olemme vahvasti mukana tukemassa Suomen vihreää siirtymää ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat ympäristötavoitteensa. Olemme vakavarainen yhtiö ja suunnittelijoita sekä asiantuntijoita tarvitaan teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajalle - olemmekin tarjonneet uuden työpaikan kymmenille uusille osaajille kuluneen vuoden aikana maailmantilanteesta huolimatta.  

Ihmiset ovat toimintamme sydän ja pidämme henkilöstöstämme hyvää huolta panostamalla työturvallisuuteen ja -hyvinvointiin, esimerkkeinä liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu, Firstbeat-mittauksen sisältävät hyvinvointipolut, kaikille avoimet kuntoremontit sekä tavallista kattavammat työterveyspalvelut.  

Innostuitko ja haluaisitko porukkaan mukaan? 

Hae tehtävää oheisen linkin kautta 9.10.2022 mennessä. Mikäli haluat kuulla tehtävästä tarkemmin, kysymyksiisi vastaa mielellään yksikönpäällikkö Jussi Uusitalo, p. 040 485 1487.