Laitos- tai mekaniikkasuunnittelija

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Laitos- tai mekaniikkasuunnittelija
Hakuaika päättyy:
09.10.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Kemi, Suomi

Caverionin suunnittelu- ja asiantuntijapalveluissa työskentelee jo lähes 200 suunnittelun ammattilaista ja teollisuuden erikoisasiantuntijaa 11 eri paikkakunnalla. Tarjoamme metsäteollisuudessa, prosessiteollisuudessa ja energiasektorilla toimiville asiakkaillemme korkealaatuiset suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut teollisuuden investointien ja kunnossapidon tarpeisiin sekä tuotannon elinkaaren kaikkiin vaiheisiin. Olemme vahvasti edelläkävijöitä suomalaisessa teollisuudessa esim. digitaalisissa ja automaatioratkaisuissa. Kaikki teollisuuden ratkaisumme helpottavat asiakkaidemme elämää ja säästävät heidän aikaa sekä varoja, esim. ehkäisemällä tuotantokatkoksia, hallitsemattomia päästöjä tai hävikkiä. Asiakkaat luottavat meihin ja yhteistyö asiakkaidemme kanssa on jatkunut kymmeniä vuosia. Vahvasti elinkaareen perustuva liiketoimintamme ei ole erityisen suhdanneherkkää ja palveluillemme on erittäin kova kysyntä. Olemme vahvasti kasvava organisaatio - siksi rakennamme jälleen uusia yksiköitä Suomeen ja palkkaamme jatkuvasti lisää osaajia eri paikkakunnillemme. 

LAITOS-/MEKANIIKKASUUNNITTELIJA, KEMI

Pääset huolehtimaan asiakkaidemme investointiprojekteihin ja kunnossapitoon liittyvistä suunnittelu- ja projektinhoitotehtävistä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä muun suunnittelutiimin ja asiakkaan organisaation kanssa. Työskentely-ympäristö ei käy tylsäksi; yhtenä päivänä työpäiväsi kuluu toimistolla tai kotikonttorilla, kun taas toisena päivänä puet suojavarusteet päälle ja suuntaat teollisuuslaitokselle. 

Vastaavassa tehtävässä työskentelevien laitossuunnittelijoiden mielestä työn parhaisiin puoliin lukeutuvat monipuoliset työtehtävät, mahdollisuus päästä näkemään työnsä tulokset ja työskentelemään asiakasrajapinnassa, joustavat etätyö- ja työaikajärjestelyt sekä hyvä työilmapiiri ja huumorintajuinen työyhteisö.

Mitä toivomme sinulta?  
 
Menestyäksesi tehtävässä sinulla on soveltuva koulutus (esim. kone- tai prosessitekniikan insinööri) ja kokemusta teollisuuden putkisto- ja teräsrakenteiden suunnittelu- sekä projektinhoitotehtävistä. Lisäksi sinulta löytyy innostusta kenttätyöhön (esim. laitoksissa suoritettavat kenttäselvitykset ja asennusvalvontatehtävät) ja 3D-suunnitteluohjelmistojen tuntemusta (esim. Inventor, SolidWorks, Vertex G4 tai Plant 3D). 

Miksi sinun sitten kannattaisi harkita hakemista meille?  

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä luomaan ratkaisuja teollisuuden tuotannon kaikkiin elinkaaren vaiheisiin ja näkemään kättesi jäljen - läheinen suhde asiakkaisiin tarjoaa mahdollisuuden ratkaisujen rakentamiseen kenttäolosuhteissa ja pääset näkemään suunnitteluratkaisujasi tuotannossa sekä seuraamaan vaikutusta asiakkaan prosessiin.  

Kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat tärkeitä toimintaamme ohjaavia arvoja. Luomillamme ratkaisuilla olemme vahvasti mukana tukemassa Suomen vihreää siirtymää ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat ympäristötavoitteensa. Olemme vakavarainen yhtiö ja suunnittelijoita sekä asiantuntijoita tarvitaan teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajalle - olemmekin tarjonneet uuden työpaikan kymmenille uusille osaajille kuluneen vuoden aikana maailmantilanteesta huolimatta.  

Ihmiset ovat toimintamme sydän ja pidämme henkilöstöstämme hyvää huolta panostamalla työturvallisuuteen ja -hyvinvointiin, esimerkkeinä liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu, Firstbeat-mittauksen sisältävät hyvinvointipolut, kaikille avoimet kuntoremontit sekä tavallista kattavammat työterveyspalvelut.  

Innostuitko ja haluaisitko porukkaan mukaan? 

Hae tehtävää oheisen linkin kautta 9.10.2022 mennessä. Mikäli haluat kuulla tehtävästä tarkemmin, kysymyksiisi vastaa mielellään yksikönpäällikkö Jussi Uusitalo, p. 040 485 1487.