Kunnonvalvontamittaaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Kunnonvalvontamittaaja
Hakuaika päättyy:
09.10.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Kulloo, Suomi, Vantaa, Suomi

Caverionin suunnittelu- ja asiantuntijapalveluissa työskentelee jo lähes 200 suunnittelun ammattilaista ja teollisuuden erikoisasiantuntijaa 11 eri paikkakunnalla. Tarjoamme metsäteollisuudessa, prosessiteollisuudessa ja energiasektorilla toimiville asiakkaillemme korkealaatuiset suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut teollisuuden investointien ja kunnossapidon tarpeisiin sekä tuotannon elinkaaren kaikkiin vaiheisiin. Olemme vahvasti edelläkävijöitä suomalaisessa teollisuudessa esim. digitaalisissa ja automaatioratkaisuissa. Kaikki teollisuuden ratkaisumme helpottavat asiakkaidemme elämää ja säästävät heidän aikaa sekä varoja, esim. ehkäisemällä tuotantokatkoksia, hallitsemattomia päästöjä tai hävikkiä. Asiakkaat luottavat meihin ja yhteistyö asiakkaidemme kanssa on jatkunut kymmeniä vuosia. Vahvasti elinkaareen perustuva liiketoimintamme ei ole erityisen suhdanneherkkää ja palveluillemme on erittäin kova kysyntä. Olemme vahvasti kasvava organisaatio - siksi rakennamme jälleen uusia yksiköitä Suomeen ja palkkaamme jatkuvasti lisää osaajia eri paikkakunnillemme. 

KUNNONVALVONTAMITTAAJA, ETELÄ-SUOMI
 
Etsimme Etelä-Suomen alueelle kunnonvalvontamittaajaa, joka toimii värähtelymittausten parissa moniasiakasympäristössä teollisuuden alasta riippumatta. Taustastasi riippuen tehtävänkuvaan voi kuulua myös muita kunnonvalvonnan mittauksia, kytkinten linjauksia, tasapainotustöitä sekä avustamista erilaisissa käyttövarmuuteen liittyvissä kehitysprojekteissa oman osaamispohjasi mukaan. 

Mitä toivomme sinulta? 

Tehtävä sopii henkilölle, jolla on taustaa värähtelymittausten ja -analysoinnin parista (mieluiten värähtelyanalysoijan sertifiointitaso 1-3). Toivomme, että käytät sujuvasti MS Office -ohjelmia ja tunnet SKF Analyst -ohjelmiston. Etua on myös aiemmasta kokemuksesta kunnossapidon alalta. Tehtävässä onnistumisen kannalta tärkeitä ominaisuuksia ovat lisäksi oma-aloitteisuus, ongelmanratkaisukyky sekä hyvät yhteistyötaidot. 

Miksi sinun sitten kannattaisi harkita hakemista meille?
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä luomaan ratkaisuja teollisuuden tuotannon kaikkiin elinkaaren vaiheisiin ja näkemään kättesi jäljen - läheinen suhde asiakkaisiin tarjoaa mahdollisuuden ratkaisujen rakentamiseen kenttäolosuhteissa ja pääset näkemään suunnitteluratkaisujasi tuotannossa sekä seuraamaan vaikutusta asiakkaan prosessiin.
 
Kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat tärkeitä toimintaamme ohjaavia arvoja. Luomillamme ratkaisuilla olemme vahvasti mukana tukemassa Suomen vihreää siirtymää ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat ympäristötavoitteensa. Olemme vakavarainen yhtiö ja suunnittelijoita sekä asiantuntijoita tarvitaan teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajalle - olemmekin tarjonneet uuden työpaikan kymmenille uusille osaajille kuluneen vuoden aikana maailmantilanteesta huolimatta.

Ihmiset ovat toimintamme sydän ja pidämme henkilöstöstämme hyvää huolta panostamalla työturvallisuuteen ja -hyvinvointiin, esimerkkeinä liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu, Firstbeat-mittauksen sisältävät hyvinvointipolut, kaikille avoimet kuntoremontit sekä tavallista kattavammat työterveyspalvelut.

Innostuitko ja haluaisitko porukkaan mukaan?

Hae tehtävää oheisen linkin kautta 9.10. mennessä. Mikäli haluat kuulla tehtävästä tarkemmin, kysymyksiisi vastaa mielellään yksikönpäällikkö Joonas Huuskonen, p. 040 065 2087.