Projekti-insinööri / mekaaninen suunnittelija

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Projekti-insinööri / mekaaninen suunnittelija
Hakuaika päättyy:
09.10.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Tampere, Suomi

Caverionin suunnittelu- ja asiantuntijapalveluissa työskentelee jo lähes 200 suunnittelun ammattilaista ja teollisuuden erikoisasiantuntijaa 11 eri paikkakunnalla. Tarjoamme metsäteollisuudessa, prosessiteollisuudessa ja energiasektorilla toimiville asiakkaillemme korkealaatuiset suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut teollisuuden investointien ja kunnossapidon tarpeisiin sekä tuotannon elinkaaren kaikkiin vaiheisiin. Olemme vahvasti edelläkävijöitä suomalaisessa teollisuudessa esim. digitaalisissa ja automaatioratkaisuissa. Kaikki teollisuuden ratkaisumme helpottavat asiakkaidemme elämää ja säästävät heidän aikaa sekä varoja, esim. ehkäisemällä tuotantokatkoksia, hallitsemattomia päästöjä tai hävikkiä. Asiakkaat luottavat meihin ja yhteistyö asiakkaidemme kanssa on jatkunut kymmeniä vuosia. Vahvasti elinkaareen perustuva liiketoimintamme ei ole erityisen suhdanneherkkää ja palveluillemme on erittäin kova kysyntä. Olemme vahvasti kasvava organisaatio - siksi rakennamme jälleen uusia yksiköitä Suomeen ja palkkaamme jatkuvasti lisää osaajia eri paikkakunnillemme. 

PROJEKTI-INSINÖÖRI / MEKAANINEN SUUNNITTELIJA, TAMPERE

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään mekaanisen laitossuunnittelun parissa laaja-alaisesti eri teollisuuden toimialoilla. Työpöydällesi mahtuu niin haastavia investointiprojekteja kuin kunnossapidon suunnittelutehtäviä.

Näin samassa tiimissä työskentelevä Niko kuvailee työtä ja sen parhaita puolia: 
”Työni on mukavan monipuolista; tehtävät vaihtelevat pienen osaprosessin detaljisuunnittelusta suurten teollisuuslaitosinvestointien esiselvitystehtäviin ja kaikkeen siltä väliltä. Joka päivä oppii jotain uutta ja tehtailla sekä työmailla vierailut tuovat mukavaa vaihtelua työpäiviin.” 

Mitä toivomme sinulta? 

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on soveltuva insinöörikoulutus (esim. kone/energia/prosessitekniikka) ja muutaman vuoden verran kokemusta teollisuuden suunnittelu- tai asiantuntijatehtävistä layout-, laite-, putkisto- tai teräsrakennesuunnittelun parissa. Hallitset nykyaikaiset suunnitteluohjelmistot ja kykenet tarvittaessa omaksumaan eri 3D-suunnittelujärjestelmiä. Sinulla on jo painelaite- ja kemikaalisäädösten sekä standardien tuntemusta ja pystyt toimimaan tavoitteellisesti asiakasrajapinnassa. Aikaisempi kokemus asennusvalvonnasta tai muusta kenttätyöskentelystä on eduksi. 

Miksi sinun sitten kannattaisi harkita hakemista meille?  

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä luomaan ratkaisuja teollisuuden tuotannon kaikkiin elinkaaren vaiheisiin ja näkemään kättesi jäljen - läheinen suhde asiakkaisiin tarjoaa mahdollisuuden ratkaisujen rakentamiseen kenttäolosuhteissa ja pääset näkemään suunnitteluratkaisujasi tuotannossa sekä seuraamaan vaikutusta asiakkaan prosessiin.  

Kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat tärkeitä toimintaamme ohjaavia arvoja. Luomillamme ratkaisuilla olemme vahvasti mukana tukemassa Suomen vihreää siirtymää ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat ympäristötavoitteensa. Olemme vakavarainen yhtiö ja suunnittelijoita sekä asiantuntijoita tarvitaan teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajalle - olemmekin tarjonneet uuden työpaikan kymmenille uusille osaajille kuluneen vuoden aikana maailmantilanteesta huolimatta.  

Ihmiset ovat toimintamme sydän ja pidämme henkilöstöstämme hyvää huolta panostamalla työturvallisuuteen ja -hyvinvointiin, esimerkkeinä liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu, Firstbeat-mittauksen sisältävät hyvinvointipolut, kaikille avoimet kuntoremontit sekä tavallista kattavammat työterveyspalvelut.  

Innostuitko ja haluaisitko porukkaan mukaan? 

Hae tehtävää oheisen linkin kautta 9.10.2022 mennessä. Mikäli haluat kuulla tehtävästä tarkemmin, kysymyksiisi vastaa mielellään tehdaspuolen tiimipäällikkö Tero Kotilainen, p. 040 821 5487 tai aluepäällikkö Tuomas Laihanen, p. 050 312 3919.