Projektipäällikkö (mekaaninen)

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Projektipäällikkö (mekaaninen)
Hakuaika päättyy:
09.10.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Tampere, Suomi

Caverionin suunnittelu- ja asiantuntijapalveluissa työskentelee jo lähes 200 suunnittelun ammattilaista ja teollisuuden erikoisasiantuntijaa 11 eri paikkakunnalla. Tarjoamme metsäteollisuudessa, prosessiteollisuudessa ja energiasektorilla toimiville asiakkaillemme korkealaatuiset suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut teollisuuden investointien ja kunnossapidon tarpeisiin sekä tuotannon elinkaaren kaikkiin vaiheisiin. Olemme vahvasti edelläkävijöitä suomalaisessa teollisuudessa esim. digitaalisissa ja automaatioratkaisuissa. Kaikki teollisuuden ratkaisumme helpottavat asiakkaidemme elämää ja säästävät heidän aikaa sekä varoja, esim. ehkäisemällä tuotantokatkoksia, hallitsemattomia päästöjä tai hävikkiä. Asiakkaat luottavat meihin ja yhteistyö asiakkaidemme kanssa on jatkunut kymmeniä vuosia. Vahvasti elinkaareen perustuva liiketoimintamme ei ole erityisen suhdanneherkkää ja palveluillemme on erittäin kova kysyntä. Olemme vahvasti kasvava organisaatio - siksi rakennamme jälleen uusia yksiköitä Suomeen ja palkkaamme jatkuvasti lisää osaajia eri paikkakunnillemme. 

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ (MEKAANINEN), TAMPERE 

Tehtävässäsi toimit suunniteltavan projektin projektipäällikkönä tai osaprojektin vastuullisena vetäjänä. Osallistut myös projektien hallinnan ja hallintatyökalujen kehittämiseen. Toimipisteesi sijaitsee Tampereella, mutta tehtävään sisältyy ajoittain matkustamista. Projektimme voivat edellyttää myös komennustyyppisiä jaksoja. 

Näin vastaavanlaisessa roolissa työskentelevät tiimiläiset kuvailevat työtä ja sen parhaita puolia: 
Työssä vastaan tulee erinäisiä projektikokonaisuuksia ja näissä pääsee johtamaan niin isoja kuin pieniäkin projektikokonaisuuksia asiakkaille. Budjetointi, kommunikointi, tiedonjako sekä aikataulutus ovat kaiken a ja o. Isojenkin kokonaisuuksien hoitaminen on ollut mielekästä hyvän ja osaavan porukan kesken.  

Mitä toivomme sinulta? 

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on vahva tekninen tausta ja projektinhallintakokemusta teollisuus- ja investointiprojektien parista. Tekninen kokemus ja koulutustaustasi teollisuudessa voi olla esim. putkisto-, prosessi- tai mekaniikkapuolelta. Sinulla on vastuunotto- ja paineensietokykyä, ratkaisukeskeisyyttä, joustavuutta sekä vahvat sosiaaliset taidot toimia niin projektien vetäjänä kuin sujuvasti asiakasrajapinnassa.  

Miksi sinun sitten kannattaisi harkita hakemista meille?  

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä luomaan ratkaisuja teollisuuden tuotannon kaikkiin elinkaaren vaiheisiin ja näkemään kättesi jäljen - läheinen suhde asiakkaisiin tarjoaa mahdollisuuden ratkaisujen rakentamiseen kenttäolosuhteissa ja pääset näkemään suunnitteluratkaisujasi tuotannossa sekä seuraamaan vaikutusta asiakkaan prosessiin.  

Kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat tärkeitä toimintaamme ohjaavia arvoja. Luomillamme ratkaisuilla olemme vahvasti mukana tukemassa Suomen vihreää siirtymää ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat ympäristötavoitteensa. Olemme vakavarainen yhtiö ja suunnittelijoita sekä asiantuntijoita tarvitaan teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajalle - olemmekin tarjonneet uuden työpaikan kymmenille uusille osaajille kuluneen vuoden aikana maailmantilanteesta huolimatta.  

Ihmiset ovat toimintamme sydän ja pidämme henkilöstöstämme hyvää huolta panostamalla työturvallisuuteen ja -hyvinvointiin, esimerkkeinä liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu, Firstbeat-mittauksen sisältävät hyvinvointipolut, kaikille avoimet kuntoremontit sekä tavallista kattavammat työterveyspalvelut.  

Innostuitko ja haluaisitko porukkaan mukaan? 

Hae tehtävää oheisen linkin kautta 9.10.2022 mennessä. Mikäli haluat kuulla tehtävästä tarkemmin, kysymyksiisi vastaa mielellään tehdaspuolen tiimipäällikkö Tero Kotilainen, p. 040 821 5487 tai aluepäällikkö Tuomas Laihanen, p. 050 312 3919.