Automaatioasiantuntija

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Automaatioasiantuntija
Hakuaika päättyy:
21.10.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa, Suomi

Caverion Suomi Oy, Etelä-Suomi, Vantaa 

Kiinteistöautomaation huoltokohteidemme määrä kasvaa vauhdilla, ja rekrytoimme nyt lisää apuvoimia teknologiatiimiimme. Vantaan Vapaalassa sijaitseva toimipisteemme tarvitsee uusia rakennusautomaatiohuollon asiantuntijoita. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon!  

Työpäiväsi koostuvat rakennusautomaatiojärjestelmien ja valvontalaitteiden ohjelmointi-, asennus-, kunnossapito- sekä huoltotehtävistä. Tulet työskentelemään vaihtelevissa pienprojekteissa sekä huoltotehtävissä asiakaskohteissamme ja toimenkuvasi muovautuu osaamisesi sekä mielenkiintosi perusteella. 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja sopivasti haastavan tehtävän, tukenasi innovatiivinen ja ammattitaitoinen tiimi. Caverion tunnetaan vastuullisena työnantajana ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin. Työcaverit ovat meille tärkeitä ja tarjoamme erinomaisten työvälineiden lisäksi hyvät henkilöstöedut, kuten liikunta- ja lounasedun, sekä oman työterveyspalvelun. Tutustu projekteihimme: https://www.caverion.fi/referenssit.  

Koulutukseltasi voit olla asentaja tai AMK-taustainen ja sinulla on jo hieman kokemusta kenttätyöskentelystä. Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy ymmärrystä taloteknisistä prosesseista sekä rakennusautomaatiojärjestelmistä, valaistuksen ohjausjärjestelmistä tai LVIAS-järjestelmistä. Tehtävässä vaaditaan B-ajokorttia.  

Katsomme eduksi myös seuraavia ominaisuuksia: 

  • Tiedonsiirtoväylien tuntemus mm. Modbus, Bacnet, TCP/IP, LON 
  • Kykyä tulkita automaatio-, sähkö- ja LVI-kuvia 
  • Aiempi ohjelmointiosaaminen (Script/Function block) 
  • Kokemus sähkötöistä mm. taajuusmuuttajien vaihto ja parametrointi tai pienet ryhmäkeskusmuutokset. 

Oma-aloitteisuus takaa tehtävässä menestymisen. Omaat asiakaslähtöisen sekä tehokkaan työskentelytavan ja tuotat lopputuloksena laadukasta jälkeä. Olet joustava tiimipelaaja ja osaat hyödyntää tietoteknisiä laitteita sekä tietokoneohjelmia. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja tulet toimeen niin asiakkaiden kuin eri sidosryhmienkin kanssa.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Mika Junttila p. 050 571 4175 ( soittoajat TI 14:00-16:00 ja TO 14:00-16:00) tai sähköpostitse mika.junttila@caverion.com.

Caverionin rekrytointikumppanina toimii Eezy henkilöstöpalvelut ja lisätietoja rekrytointiprosessista antaa Tony Räty p. 050 471 0135 tai sähköpostitse tony.raty@eezy.fi.

Hae tehtävää 21.10.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.