Huoltopäällikkö, LVI

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Huoltopäällikkö, LVI
Hakuaika päättyy:
21.10.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Rovaniemi, Suomi

Caverion Suomi Oy, Rovaniemi

Liiketoimintamme kasvaessa haemme Rovaniemelle asiakaspalveluhenkistä LVI-huoltopäällikköä. Meillä pääset osaksi ammattimaista ja nuorekasta tiimiä, jossa sinulla on vapaus ja vastuu työstäsi sekä nautit esihenkilösi luottamuksesta.

Huoltopäällikkönämme johdat omaa LVI-tiimiäsi kustannustehokkaasti ja toimit aktiivisesti asiakasrajapinnassa vastaten nimetyistä asiakkuuksista. Tehtäviisi kuuluvat myös pienprojektien tarjouslaskenta ja myynti. Asiakaskohteina mm. liiketila-, koulu-, teollisuus- ja toimistokiinteistöjä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, jossa toista samanlaista päivää ei tule vastaan. Caverionilla voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa. Meidät tunnetaan myös vastuullisena työnantajana. Pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet.  Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.   

Menestyäksesi tehtävässä sinulta löytyy jo muutaman vuoden työnjohtokokemusta. Olet palveluhenkinen ja luontaisten hyvien vuorovaikutustaitojen ansiosta pystyt kommunikoimaan selkeästi niin sisäisille kuin ulkoisillekin sidosryhmille. Katsomme eduksi tehtävää tukevaa koulutusta (esim. LVI insinööri/-teknikko) ja ehdottomasti halua tarjota parasta palvelua asiakkaillemme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta yksikönpäällikkö Mikko Annala p. 040 714 6555 tai sähköpostitse mikko.annala@caverion.com

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 21.10.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Toimi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.