Sähkötekniikan projektipäällikkö

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähkötekniikan projektipäällikkö
Hakuaika päättyy:
14.10.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Tampere, Suomi

Caverion Suomi Oy, Tampere 

Projektipäällikkönä työskentelet eri asiakashankkeiden projektien parissa ja vastuullasi on huolehtia projektien sujuvasta läpiviennistä aikataulujen mukaisesti. Projektien kohteet vaihtelevat niin julkisen kuin yksityisen sektorin uudis- ja saneerauskohteiden välillä. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mukavasti haastavan tehtäväkentän, osaavan ja toimivan tiimin tuen.

Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Tarjoamme sinulle myös hyvät henkilöstöedut, kuten liikuntaedun, omat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: www.caverion.fi/caverikirja

Työtehtävä: 

  • Sähköprojektien kokonaisvaltainen läpivienti. 
  • Tiivis yhteistyö projektissa toimivien eri sidosryhmien kanssa. 

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää useamman vuoden työkokemusta alalta sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. sähköinsinöörin tai ylemmän AMK –tutkintoa. Tehtävässä tarvitaan sähköpätevyys 2 luvat tai valmius pätevyyden saamiseksi. 

Toivomme sinulta löytyvän talouden tuntemusta sekä kokemusta miniprojektien tarjouslaskennasta. Sinulla on määrätietoinen työote ja johdat projekteja tavoitteellisesti.  Tehtävän hoitaminen vaatii matkustusvalmiutta ja oman auton käyttö mahdollisuutta. Työskentely asiakaskohteissa on projektiluonteista ja kohteet sijoittuvat pääosin Pirkanmaan seudulle. 

Menestyt tässä tehtävässä erinomaisesti, jos olet organisointikykyinen, ratkaisukeskeinen ja palveluhenkinen. Omaat asiakaslähtöisen ja määrätietoisen otteen työhösi ja tartut tehtäviin oma-aloitteisesti.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Harri Kuusisto p. 050 390 1073 tai sähköpostitse harri.kuusisto@caverion.com.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 14.10.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä. #LI-TN1