Paloilmoitinasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Paloilmoitinasentaja
Hakuaika päättyy:
30.10.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Tampere, Suomi

Caverion Suomi Oy, Tampere

Haemme nyt paloilmoitinjärjestelmiä tuntevaa paloilmoitin-/turvalaiteasentajaa Tampereelle.  Tehtävä sisältää ensisijaisesti paloilmoitinjärjestelmien konfigurointi-, asennus- ja kunnossapitotehtäviä sekä uudis- että peruskorjauskohteissa. Tule mukaan joukkoomme! 

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtävän, jossa tukenasi on myös ammattitaitoinen tiimi. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Tarjoamme myös etuja työhyvinvointisi edistämiseksi. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja

Sinulta löytyy sähköasentajan perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto taskustasi sekä useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta tietoliikenneverkoista, paloilmoittimista sekä savunpoisto- ja turvavalaistusjärjestelmistä. Kokemus erilaisista sähköasennustöistä katsotaan eduksi. 

Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Toimit omatoimisesti ja itsenäisesti asiakaskohteissa. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Huoltopäällikkö Jyri Ruissalo, p. +358 50-527 4914 tai sähköpostitse jyri.ruissalo@caverion.com.

Hae tehtävään 30.10.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.