Mekaaninen asentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Mekaaninen asentaja
Hakuaika päättyy:
09.10.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Rajamäki, Suomi

Caverion Industria Oy, Rajamäki 

Haemme tiimimme teollisuuden mekaanista asentajaa Rajamäelle. Työsi on pääsääntöisesti päivätyötä ja koostuu mekaanisista asennuksista sekä hitsauksesta. Meillä on rento työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki. Oletko sinä uusin vahvistuksemme?

Tarjoamme sinulle mielekkään työn, jossa samanlaisia päiviä harvoin tulee vastaan. Caverionilla työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten laajat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy koneasentajan koulutus sekä muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Odotamme hakijoilta hitsaustaitoa (TIG) sekä kykyä ratkaista haasteita pitkäjänteisesti ja sitoutuneesti. Pystyt suunnittelemaan omaa toimintaasi ja työskentelet asiakasrajapinnassa vaihtelevissakin olosuhteissa sekä itsenäisesti että osana tiimiä.

Lisätietoja tehtävästä saat Kari Takaveräjältä, numerosta 040 528 1612 tai sposti: kari.takaveraja@caverion.com.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta jo tänään tai viimeistään 9.10.22 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.