Sähköasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähköasentaja
Hakuaika päättyy:
14.10.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Hämeenlinna, Suomi

Caverion Suomi Oy, Hämeenlinna

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Haemme nyt tiimimme vahvistuksesi sähkötaitoista henkilöä Hämeenlinnaan projektiliiketoimintaan. Työpäiväsi koostuvat sähköalan monipuolisista asennustehtävistä urakkatyömailla. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon!

Meillä pääset työskentelemään osana avointa ja ammattitaitoista tiimiä, ja nautit esimiehesi luottamuksesta. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, jossa toista samanlaista päivää ei tule vastaan. Caverionilla voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa. Meidät tunnetaan myös vastuullisena työnantajana. Pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet.  Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.

Päävastuunasi on suorittaa asennustehtäviä / projekteja sovitun aikataulun mukaisesti ja osallistua työmaahan liittyviin tiedonvaihtokokouksiin. Vastuullasi on myös aktiivinen koordinointi muun työmaan henkilökunnan kanssa, jota työ voidaan toteuttaa aikataulussa. Kykenet tunnistamaan esteet, jotka estävät tehokkaan asennustyön ja tunnistat mahdolliset lisämyynnin mahdollisuudet vertaamalla alkuperäisen sopimuksen laajuutta ja toteutuksen aikana tehtyjä muutoksia. Sinulta löytyy tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus ja aikaisempaa kokemusta vähintään viiden vuoden ajalta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Jere Holmqvist p. 050 475 9211 tai sähköpostitse jere.holmqvist@caverion.com.  

Toimi pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää 14.10.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.