Huoltopäällikkö, kylmätekniikka

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Huoltopäällikkö, kylmätekniikka
Hakuaika päättyy:
14.10.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa, Suomi

Caverion Suomi Oy, Vantaa

Ovatko kylmätekniset järjestelmät sinulle tuttuja? Oletko työluonteeltasi asiakaslähtöinen, omaatko supliikit vuorovaikutustaidot ja olet ennen kaikkea motivoitunut ammattilainen? Tällöin olet hakemamme huoltopäällikkö ja me Caverionilla haluamme sinut töihin!

Huoltopäällikön työtehtäviin kuuluu myynti- ja esimiestehtävät, sekä vikakorjauksien tarjouslaskenta. Hyödyt siis myyntihenkisyydestä ja hyvien esimies- ja vuorovaikutustaitojen omaamisesta. Tiimipelaajana olet myös tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja oman toiminnan suunnitteluun.

Sinulla on tehtävään soveltuva teknillinen koulutus sekä useamman vuoden kokemus alalta. Omaat vahvan kokemuksen kylmäteknisistä järjestelmistä ja ymmärrät niiden nivoutumisen LVISA-ratkaisuihin. Eduksi katsomme CO2-tekniikkaan perustuvien kylmäteknisten järjestelmien tuntemuksen ja vahvat tietotekniset taidot, esim SAP ja Office-työkalut. 

Asiakaslähtöinen asenne ovat tämän tehtävän suorittamisessa avainasemassa. Osaat innostaa muita ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Työskentelytapasi on itsenäinen ja tavoitteellinen, ja sinulta löytyy myös tehtävässä vaadittavaa ongelmanratkaisu- ja organisointikykyä. 

Tässä tehtävässä sinulla on vapaus suunnitella oma työsi ja nautit esimiehesi luottamuksesta. Meillä pääset työskentelemään hyvässä ja ammattitaitoisessa porukassa! Caverionilla panostetaan työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Tarjoamme erinomaisten työvälineiden lisäksi hyvät henkilöstöedut, kuten Epassi liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun sekä oman työterveyspalvelun. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Lisätietoja tehtävästä antaa Niko Virtanen p. 050 311 1512 tai sähköpostitse niko.virtanen@caverion.com

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 14.10.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Tarkastelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti! #LI-TN1