Automaatioasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Automaatioasentaja
Hakuaika päättyy:
14.10.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Rovaniemi, Suomi

Caverion Suomi Oy, Rovaniemi

Haemme automaatioasentajaa asiakaskohteisiimme. Tulet työskentelemään rakennusautomaation asennus, kytkentä ja käyttöönottotehtävissä projekti-, huolto- ja saneerauskohteissa. Edellytämme sähkö- tai automaatioasentajan koulutusta. Lisäksi yleisempien rakennus-automaatiojärjestelmien tuntemusta sekä talotekniikan prosessien osaamista.

Tässä tehtävässä tärkeässä roolissa on mutkaton yhteistyö asiakkaan ja tiimisi kanssa. Työsi on vaihtelevaa ja mukavasti haastavaa. Hyvät työkalut sekä korkeatasoinen työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Tukenasi on ammattitaitoinen ja työpanostasi arvostava tiimi. Saat meiltä erinomaiset henkilöstöedut kuten laajat työterveyspalvelut, liikuntaetuja sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin tuleviin cavereihisi: www.caverion.fi/caverikirja.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvät valmiudet nykypäivän tietoteknisten järjestelmien käyttämiseksi. Työtehtävät koostuvat Rovaniemen alueella tapahtuvista rakennus-automaatiojärjestelmien asennus, kytkentä, käyttöönotto ja viankorjaustehtävistä. Tehtävässä on mahdollista edetä automaatioasiantuntijan tehtäviin, jossa työskentelet automaatio-ohjelmoinnin ja projektinhoidon parissa. Tehtävään valitulla tulee olla myös valmius oman auton käyttöön työtehtävissä.

Luonteeltasi olet sosiaalinen, oma-aloitteinen ja asiakaslähtöinen. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja ongelmanratkaisutaidot. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja kykenet työskentelemään yksin ja myös porukassa. Hallitset englannin kielen hyvin.

Meillä on hyvä tekemisen meininki ja rento työyhteisö, oletko sinä uusi vahvistuksemme? Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Huoltopäällikkö Aleksi Holappa, p. 050 560 0661 tai sähköpostitse aleksi.holappa@caverion.com. Caverionin rekrytointikumppanina toimii Eezy Henkilöstöpalvelut ja lisätietoja rekrytointiprosessista antaa Tony Räty p. 050 471 0135 tai sähköpostitse tony.raty@eezy.fi

Hae tehtävää 14.10.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.