Huoltoasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Huoltoasentaja
Hakuaika päättyy:
14.10.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Raahe, Suomi

Caverion Suomi Oy, Raahe

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Haemme nyt tiimimme vahvistuksesi huoltoasentajaa ja talotekniikka osaajaa Raahe. Työpäiväsi koostuvat pääasiassa ilmanvaihtojärjestelmien puhdistuksesta, ilmamäärämittaus ja säätötöistä etupäässä saneeraus ja huoltokohteissa.

Meillä pääset työskentelemään osana avointa ja ammattitaitoista tiimiä, ja nautit esimiehesi luottamuksesta. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, jossa toista samanlaista päivää ei tule vastaan. Caverionilla voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa. Meidät tunnetaan myös vastuullisena työnantajana. Pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet.  Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä ja/tai tehtävään soveltuva koulutus. Olet tottunut haasteiden ratkaisuun ja oman toiminnan suunnitteluun. Toimit luontevasti asiakasrajapinnassa vaihtelevissakin olosuhteissa sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Sinulta löytyy pitkäjänteisyyttä ja halua sitoutua työhön. Odotamme, että sinulta löytyy B-ajokortti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Jali Hertteli, p. 050 505 8480 tai jali.hertteli@caverion.com.

Toimi pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää 14.10.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.