Työnjohtaja, sähkö

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Työnjohtaja, sähkö
Hakuaika päättyy:
09.10.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Oulu, Suomi

Caverion Industria Oy, Oulu

Haemme nyt sähkö-/automaatio tiimimme työnjohtajaa teollisuuden kunnossapitotoimintaan Ouluun. Hae mukaan ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon tiimiimme!

Tehtävässä toimit yhteistyössä osaavan tuotanto- ja kunnossapito-organisaation kanssa ja näet oman työsi lisäarvon tuotantotehokkuuden, käyttövarmuuden ja kunnossapidon tuottamisena asiakkaallemme. Olet henkilönä oma-aloitteinen, yhteistyötaitoinen ja joustava.

Caverionilla voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen kunnossapidon toimialalla. Vastuullinen yritystoiminta ja vahva yrityskulttuuri luovat hyvät puitteet työnteolle Caverionilla. Työturvallisuus on meille erittäin tärkeää. Meillä työskentelet osana mukavaa työyhteisöä mielenkiintoisten ja haastavien työtehtävien parissa. Tutustu ammattitaitoisiin työntekijöihimme: www.caverion.fi/caverikirja

Etsimältämme henkilöltä löytyy jonkinlaista työkokemusta teollisuuden kunnossapidosta sekä soveltuva tekninen koulutus (esim. insinööri). Voit olla nuori tai kokeneempi, meillä saat mahdollisuuden kasvaa kunnossapidon ammattilaiseksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Hannu Leskelä, p. 040 546 8580 arkisin klo 15-16 välisenä aikana.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 9.10.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. #LI-TN1