Turvalaiteasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Turvalaiteasentaja
Hakuaika päättyy:
14.10.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Kuopio, Suomi

Caverion Suomi Oy, Kuopio

Haemme ammattitaitoista turvalaiteasentajaa Kuopioon. Tehtävässä pääset tekemisiin monipuolisesti eri järjestelmien kanssa, niin turvatekniikka kuin lukitusjärjestelmienkin saralla. Osaamisalueeseesi kuuluu hälytys-, kameravalvonta- ja kulunvalvontajärjestelmät. Tiimimme odottaa sinua jo, hae mukaan!

Pääset työskentelemään vaihtelevissa olosuhteissa sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Me tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan kouluttautumiseen ja kehittymiseen sekä ammattitaitoisen tukiverkoston. Käy tutustumassa mahdollisiin työcavereihisi: www.caverion.fi/caverikirja

Tehtävä edellyttää sopivaa teknisen alan (sähkö-, tai elektroniikka) perustutkintoa. Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy mielellään noin vuoden kokemusta alalta.  Tehtäviisi kuuluu laitteiden ja järjestelmien asennus-, ohjelmointi-, huolto-, vianetsintä-, korjaus-, ylläpito- ja käyttöönottotehtävät uudis- ja peruskorjauskohteissa. 

Osaat toimia asiakaslähtöisesti, laadukkaasti ja taloudellisesti sekä hyödyntää tietoteknisiä laitteita ja tietokoneohjelmia. Kykenet joustavaan itsenäiseen työskentelyyn, tehokkaaseen asennustyöhön ja tulet toimeen sekä asiakkaiden että erilaisten sidosryhmien kanssa. Odotamme suomen ja englannin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Toivomme sinulta pitkäjänteisyyttä ja halua sitoutua työhön. Tehtävään valittavan henkilön tulee läpäistä henkilökohtainen turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä antaa Niko Soininen p. 050 571 2490, niko.soininen@caverion.com. Caverionin yhteistyökumppanina toimii Eezy Henkilöstöpalvelut ja lisätietoja rekrytointiprosessista antaa Tony Räty p. 050 471 0135 tai sähköpostitse tony.raty@eezy.fi.

Hae tehtävää 14.10.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Toimithan pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.