Sähkö-ja automaatioasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähkö-ja automaatioasentaja
Hakuaika päättyy:
09.10.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Porvoo, Suomi

Caverion Industria Oy, Porvoo/Kilpilahti

Etsimme nyt sähköautomaatioasentajaa vastaamaan kasvaneeseen kysyntään. Tehtävä sisältää sekä kunnossapito- että projektitöitä. Ammattitaitoinen tiimimme odottaa sinua jo, hae mukaan!

Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Tarjoamme sinulle myös hyvät henkilöstöedut, kuten liikuntaedun, omat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: www.caverion.fi/caverikirja. 

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on sähkö- ja automaatioasentajan ammattitutkinto. Eduksi luemme kokemuksen aikaisemmista asennus-, huolto- ja käyttöönottotehtävistä, mutta tämä ei ole välttämätöntä, opetamme ja koulutamme sinut tehtävään!

Luonteeltasi olet vastuuntuntoinen ja joustava tiimipelaaja ja kykenet työskentelemään niin itsenäisesti kuin myös tiimissä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kykyä hallita erilaiset asiakaspalvelutilanteet. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Markus Lähdekorpi, 045 675 5645 tai sposti: markus.s.lahdekorpi@caverion.com.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 09.10.2022 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.