IV-Huoltoasentajia

Tietoa työpaikasta
Titteli:
IV-Huoltoasentajia
Hakuaika päättyy:
30.09.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa, Suomi

Caverion Suomi Oy, Etelä-Suomi, Vantaa

Haemme tiimimme vahvistuksesi yhtä tai useampaa ilmanvaihdon huoltoasentajaa pääkaupunkiseudulle! Työpäiväsi koostuvat oman osaamistasosi mukaan ilmanvaihtoalan huolto-, korjaus-, asennus- ja säätötöistä asiakaskohteissamme. Tehtävä muokkaantuu osaamisesi sekä kiinnostuksesi mukaan, joten sinulla on mahdollisuus myös itse päästä vaikuttamaan työnkuvaan. 

Tehtävässä menestyäksesi omaat jo aikaisempaa työkokemusta ilmanvaihtoalalta vähintään muutaman vuoden ajalta. Arvostamme alan koulutusta, mutta se ei ole välttämätön. Katsomme eduksi myös osaamisen ilmanvaihtojärjestelmien mittaus-, säätö- sekä asennustehtävistä. Olet jo tottunut haasteiden ratkaisuun sekä oman toiminnan suunnitteluun, ja toimit luontevasti asiakasrajapinnassa. Odotamme, että sinulta löytyy taskusta vähintään B-ajokortti.  

Meillä pääset työskentelemään hyvässä ja ammattitaitoisessa porukassa! Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Tarjoamme erinomaisten työvälineiden lisäksi hyvät henkilöstöedut, kuten Epassi liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun sekä oman työterveyspalvelun. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Pasi Suikio, p. 046 920 0964 tai sähköpostitse pasi.suikio@caverion.com. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 30.9.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä.