Valvomotyöntekijä

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Valvomotyöntekijä
Hakuaika päättyy:
14.10.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa, Suomi

Caverion Suomi Oy, Ylläpitokeskus, Vantaa

Hei talotekniikan osaaja! Kiinnostaisiko vaihtaa uusiin hommiin, siisteihin sisätöihin? 

Tehtävä sopii sinulle, joka ymmärrät talotekniikan perusteet ja omaat aiempaa työkokemusta esimerkiksi huoltotehtävistä. Toivomme, että sinulla on sähkö-, LVI-, tai kiinteistöalan koulutus. Työssäsi tarvitset IT-taitoja ja hyvää asennetta uuden oppimiseen. 

Tarjoamme sinulle rennon ja nuorekkaan työporukan sekä monipuolisen työnkuvan. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tästä kertoo myös alan pisimmät työsuhteet. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikunta- ja lounasedun, kuntosalipalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Kiinteistövalvomon käyttöpäivystäjänä tulet työskentelemään jatkuvassa kolmivuorotyössä 12 tunnin työvuoroissa. Tehtävän vuorokierto on 4 työvuoroa, 6 vapaata. Tulet vastaamaan valvomoon kytkettyjen kiinteistöjen automaatiohälytysten käsittelystä sekä talotekniikan säätämisestä ja tarkastuksista etäyhteydellä. Meillä saat kunnollisen perehdytyksen tehtävään ja pääset kouluttautumaan eri automaatiojärjestelmien ja etäyhteyksien käyttöön, sekä muihin työn kannalta tärkeisiin järjestelmiin. Tehtävään ehdolla olevalle tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Janne Jokinen perjantaisin klo 13-15 välisenä aikana, p. 040 357 0842 tai sähköpostitse janne.j.jokinen@caverion.com

Toimi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Haethan viimeistään 14.10.2022.