Sähkö- ja automaatioasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähkö- ja automaatioasentaja
Hakuaika päättyy:
14.10.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Pori, Suomi

Caverion Suomi Oy, Pori

Etsimme nyt asentajaa vastaamaan sähkö- ja automaatiotöiden kasvaneesta kysynnästä. Olet valmis liikkumaan satunnaisesti koko Satakunnan alueella. Ammattitaitoinen tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Tarjoamme sinulle myös hyvät henkilöstöedut, kuten liikuntaedun, omat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: www.caverion.fi/caverikirja

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on sähkö- ja automaatioasentajan tutkinto sekä omaat jo kokemusta sähkö- ja automaatiojärjestelmien asennustehtävistä. Luonteeltasi olet vastuuntuntoinen ja joustava tiimipelaaja ja kykenet työskentelemään niin itsenäisesti kuin myös tiimissä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kykyä hallita erilaiset asiakaspalvelutilanteet. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Lauri Anttila, p. 050 455 7196 tai sähköpostitse lauri.anttila@caverion.com

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 14.10.2022 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.