Sähköasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähköasentaja
Hakuaika päättyy:
14.10.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Tampere, Suomi, Ylöjärvi, Suomi, Nokia, Suomi

Caverion Industria Oy, Ylöjärvi / Tampere

Haluatko päästä työskentelemään monipuolisessa ja haastavassa työympäristössä, jossa työturvallisuus on ykkösasia? Haemme nyt ammattitaitoisia sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Pirkanmaan alueella. Työnkuvasi voi koostua teollisuuden erilaisten sähkö- ja automaatioprojektien parissa tai huoltotehtävistä kuten korjaus- sekä vianetsinnöistä vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa asiakaskohteissamme. Osaaville tekijöille löytyy myös mahdollisuus keikka/reissutöihin. Meillä on rento työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki, oletko sinä uusi vahvistuksemme?

Tässä tehtävässä tärkeässä roolissa on mutkaton yhteistyö asiakkaan ja tiimisi kanssa. Meillä pääset työskentelemään monipuolisten ja vaihtelevien tehtävien parissa, eikä yksikään päivä ole samanlainen. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin.

Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikuntaedun, laajat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin cavereihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.

Hyvät eväät tehtävään antaa useamman vuoden aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä sekä sähköalan koulutus. Sinulla on toimeen tarttuva ja täsmällinen ote työntekoon, ja työskentelet aina turvallisuus edellä. Tehtävässä vaaditaan ajokorttia, tulityö-, ensiapu- ja työturvakortit katsotaan eduksi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Projektipäällikkö Heikki Haataja puh. 050 5748565 tai heikki.haataja@caverion.com. 

Hae tehtävää 14.10.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.