Huoltoasentaja, IV

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Huoltoasentaja, IV
Hakuaika päättyy:
30.10.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa, Suomi

Caverion Suomi Oy, Vantaa

Haemme tiimimme vahvistukseksi ilmastointihuoltoasentajaa asiakaskohteeseen. Työpäiväsi koostuvat ilmastointilaitteiden huolto-, korjaus- ja ylläpitotehtävistä. Tehtäviisi kuuluu lisäksi mm. kaasusammutus- ja paloilmoitinlaitteistojen kuukausitestaukset sekä perehdytysjakson jälkeen mahdollisesti tekninen varallaolo.

Tehtävässä menestyäksesi omaat jo aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä useamman vuoden ajalta. Arvostamme alan koulutusta, mutta se ei ole välttämätön. Katsomme eduksi myös huoltokirja-(GranlundManager) ja rakennusautomaatiojärjestelmän (Honeywell) osaamisen. 

Olet jo tottunut haasteiden ratkaisuun sekä oman toiminnan suunnitteluun ja toimit luontevasti asiakasrajapinnassa.   

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä, osaavat työkaverit, miellyttävän työympäristön ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Erinomaisten työvälineiden lisäksi ansaitset hyvät henkilöstöedut, kuten mm. liikunta- ja kulttuuriedun sekä oman työterveyspalvelun. Kaikkein arvokkainta on silti hyvä tiimihenki, meillä viihdytään töissä ja tuetaan Cavereita arjen askareissa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projektipäällikkö Teuvo Siponen, p. 050 390 0257 tai sähköpostitse teuvo.siponen@caverion.com.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 30.10.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.