LVI-huoltoasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
LVI-huoltoasentaja
Hakuaika päättyy:
30.09.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Pori, Suomi

Caverion Suomi Oy, Pori

Haemme nyt tiimimme vahvistukseksi Poriin LVI-huoltoasentajaa kiinteistöjen huoltotoiminnan pariin! Työnkuvasi koostuu monipuolisista LVI-asennus- ja korjaustehtävistä vaihtelevissa asiakaskohteissamme. Meillä pääset osaksi ammattimaista ja nuorekasta tiimiä, jossa sinulla on vapaus ja vastuu työstäsi sekä nautit esimiehesi luottamuksesta.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy soveltuva ammatillinen koulutus sekä olet puikko- ja tig hitsaustaitoinen (hitsauspätevyydet kirkas ja musta materiaali). Tehtävässä vaaditaan B-ajokorttia. Toivomme, että sinulla on ahkera ja oma-aloitteinen työote sekä halua kehittää omaa osaamistasi.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä monipuolisten projektien parissa, osaavat työkaverit, miellyttävän työympäristön ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Erinomaisten työvälineiden lisäksi ansaitset hyvät henkilöstöedut, kuten liikunta-, lounas- ja hierontaedun sekä oman työterveyspalvelun. Kaikkein arvokkainta on silti hyvä tiimihenki, meillä viihdytään töissä ja tuetaan Cavereita arjen askareissa. Käy tutustumassa uusiin kollegoihisi: www.caverion.fi/caverikirja

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Timo Kivinen p. 050 478 7774 tai sähköpostitse timo.kivinen@caverion.com

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 30.9.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.