LVI-asentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
LVI-asentaja
Hakuaika päättyy:
30.09.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Kotka, Suomi

Caverion Suomi Oy, Kotka

Haemme nyt tiimimme vahvistukseksi Kotkaan LVI-huoltoasentajaa kiinteistöjen huoltotoiminnan pariin! Työnkuvasi koostuu monipuolisista LVI-asennus- ja korjaustehtävistä vaihtelevissa asiakaskohteissamme. Meillä pääset osaksi ammattimaista ja nuorekasta tiimiä, jossa sinulla on vapaus ja vastuu työstäsi sekä nautit esimiehesi luottamuksesta.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy soveltuva ammatillinen koulutus, katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä. Tehtävässä vaaditaan B-ajokorttia. Toivomme, että sinulla on ahkera ja oma-aloitteinen työote sekä halua kehittää omaa osaamistasi.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä monipuolisten projektien parissa, osaavat työkaverit, miellyttävän työympäristön ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Erinomaisten työvälineiden lisäksi ansaitset hyvät henkilöstöedut, kuten liikunta- ja hierontaedun sekä oman työterveyspalvelun. Kaikkein arvokkainta on silti hyvä tiimihenki, meillä viihdytään töissä ja tuetaan Cavereita arjen askareissa. Käy tutustumassa uusiin kollegoihisi: www.caverion.fi/caverikirja.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Petri Lager p. 046 920 5999 tai sähköpostitse petri.lager@caverion.com 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 30.9.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.