Huoltoasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Huoltoasentaja
Hakuaika päättyy:
28.10.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa, Suomi

Caverion Suomi Oy, Etelä-Suomi, Vantaa

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Haemme nyt tiimimme vahvistuksesi kahta kiinteistöhuollon huoltoasentajaa pääkaupunkiseudulle. Työpäiväsi koostuvat kiinteistöhuollon huoltotehtävistä mielenkiintoisissa asiakaskohteisamme.

Meillä pääset työskentelemään osana avointa ja ammattitaitoista tiimiä, ja nautit esimiehesi luottamuksesta. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, jossa toista samanlaista päivää ei tule vastaan. Caverionilla voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa. Meidät tunnetaan myös vastuullisena työnantajana. Pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet.  Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy aikaisempaa työkokemusta kiinteistöhuollon alalta ja tehtävään soveltuva koulutus (sähkö, talotekniikka, lvi). Kiinteistöhuollon ja rakennusteknisten asennustöiden osaaminen katsotaan eduksi. Olet tottunut haasteiden ratkaisuun ja oman toiminnan suunnitteluun. Toimit luontevasti asiakasrajapinnassa vaihtelevissakin olosuhteissa sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Koulutamme valitun henkilön tehtävään, joten toivomme sinulta löytyvän halua sitoutua työhön ja oman osaamisesi kehittämiseen. Odotamme, että sinulta löytyy B-ajokortti sekä mahdollisuus oman auton käyttöön. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Jan huhta, p. 050 390 0992 tai jan.huhta@caverion.com.

Toimi pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää 28.10.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.