Ilmastointiasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Ilmastointiasentaja
Hakuaika päättyy:
31.08.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Helsinki, Suomi

Caverion Suomi Oy, Helsinki

Haemme itsenäiseen työhön kykenevää ilmastointiasentajaa vahvistukseksi urakkaprojekteihimme pääkaupunkiseudulle. Toimit IV-asentajan tehtävissä uudis- ja perusparannuskohteissamme pääosin urakkatöissä.

Työsi on vaihtelevaa ja mukavasti haastavaa ja ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Työpäiväsi täyttyvät itsenäisesti hoidettavista asennustehtävistä mutta tukenasi on ammattitaitoinen ja työpanostasi arvostava työryhmä. Annamme sinulle mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy LVI-alan koulutus sekä kokemusta ilmanvaihdon asennustöistä. Kärkimieskokemus katsotaan eduksi. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, oman työsi suunnitteluun, laadukkaaseen raportoimiseen ja tiukkojenkin aikataulujen hallintaan. Olet asiakaspalveluhenkinen, kestät painetta ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja ongelmanratkaisukykyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta yksikönpäällikkö Mika Toiviainen, p. 046 923 3872 tai sähköpostitse mika.toiviainen@caverion.com.

Hae tehtävää 31.8.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.