AV-asentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
AV-asentaja
Hakuaika päättyy:
02.09.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Turku, Suomi

Caverion Suomi Oy, Turku

Toimintamme kasvaessa haemme AV-asentajaa osaksi tiimiämme Turkuun. Työpäiväsi täyttyvät AV-järjestelmien huolto- ja projektitehtävistä asiakaskohteissamme sekä ammattikäyttöön tarkoitettujen äänievakuointijärjestelmien asennuksista. Hae nyt ja liity Suomen viidentuhannen caverin joukkoon!  

Caverionilla merkityksellinen työ ei ole pelkkää sanahelinää. Pääset tekemään oikeasti tärkeää työtä vaikuttamalla suoraan ihmisten työskentely- ja elinolosuhteisiin. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen roolin sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Caverit ovat meille erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme hyvää huolta panostamalla työturvallisuuteen ja –hyvinvointiin. Meillä saat käyttöösi ensiluokkaiset työkalut sekä suuren talon henkilöstöedut, kuten liikuntaedun ja laajan työterveyshuollon. Käy tutustumassa myös mahdollisiin työkavereihisi: www.caverion.fi/caverikirja.   

Viihdyt tässä tehtävässä erinomaisesti, jos olet asiakaslähtöinen ja joustava tiimipelaaja. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (AV-, tele-, sähköasentaja) sekä tuntemusta AV-järjestelmistä. Katsomme eduksi kokemuksen AV-projekteissa asennusvastaavana toimimisesta ja /tai osaamisen AV-järjestelmien asennuksista sekä käyttöönotoista. Eduksi katsotaan myös äänievakuointijärjestelmien tuntemus. Voit olla jo alan pitkäaikainen ammattilainen tai uusi kasvava kyky, jolta löytyy kuitenkin jo hieman kokemusta alasta. Ennen kaikkea asenne on tärkein!  

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Tuomas Riekki, p. 050 329 6961 tai tuomas.riekki@caverion.com 

Hae tehtävää 2.9.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Toimi pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä!