Kylmäasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Kylmäasentaja
Hakuaika päättyy:
26.08.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Kokkola, Suomi

Caverion Suomi Oy, Kokkola

Etsimme nyt kylmäasentajaa tiimimme vahvistukseksi Kokkolaan. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen tehtävän, ammattitaitoisen asennustiimin tuen sekä yhteisöllisen ja arvostavan ilmapiirin. Työpäiväsi pitävät sisällään kylmälaitteiden asennus-, huolto- ja korjaustöitä vaihtelevissa asiakaskohteissamme teollisuuslaitoksista yksityistiloihin. Oletko sinä etsimämme kylmäalan osaaja? Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Tarjoamme sinulle myös hyvät henkilöstöedut, kuten liikuntaedun, omat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: www.caverion.fi/caverikirja

Viihdyt tehtävässä, mikäli olet oma-aloitteinen, vuorovaikutustaitoinen ja omaat hyvän tilannetajun vaihtuviin asiakastilanteisiin. Sinulta löytyy kylmäluvat sekä tehtävään soveltuva koulutus. Toivomme sinulta myös löytyvän jo tehtävää vastaavaa työkokemusta alalta. Tehtävässä tarvitset ajokorttia sekä sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin kielen taidon katsomme eduksi.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Kari Uotila p. 050 571 1174 tai sähköpostitse kari.uotila@caverion.com

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 26.8.2022 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.