Huoltopäällikkö

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Huoltopäällikkö
Hakuaika päättyy:
02.09.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa, Suomi

Caverion Suomi Oy, Vantaa

Etsimme nyt huoltopäällikköä tiimimme vahvistukseksi Vantaalle. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen tehtävän, ammattitaitoisen asennustiimin tuen sekä yhteisöllisen ja arvostavan ilmapiirin. Työpäiväsi koostuvat oman asentajatiimisi esihenkilötehtävistä, töiden myynnistä sekä organisoinnista ja vaihtelevista tehtävistä kiinteistöhuollon parissa.

Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Tarjoamme sinulle myös hyvät henkilöstöedut, kuten liikuntaedun, omat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: www.caverion.fi/caverikirja

Olet myyntihenkinen mahdollistaja. Järjestelmällisenä ihmisenä kykenet pitämään langat käsissäsi tiukoissakin tilanteissa ja pystyt hallitsemaan nopeasti muuttuvia tilanteita. Teet mielelläsi laadukasta asiakaspalvelua ja yhteistyötä asiakkuuksien parissa. Työnkuva täsmentyy mielenkiintosi ja osaamisesi perusteella. Menestyt tehtävässä hyvillä vuorovaikutustaidoillasi ja asiakaslähtöisellä asenteellasi. Osaat innostaa muita ja työskentelytapasi on itsenäinen ja tavoitteellinen. Sinulta toivomme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja tehtävään soveltuvaa koulutusta (rakennustekniikka, talotekniikka tai kiinteistönhoitaja).

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Tuomo Väyrynen p. 040 754 4822 tai sähköpostitse tuomo.j.vayrynen@caverion.com.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 2.9.2022 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.