Kirvesmies

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Kirvesmies
Hakuaika päättyy:
31.10.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Ii, Suomi, Rovaniemi, Suomi

Caverion Industria Oy, Energia, Rovaniemi ja Ii

Haemme nyt kirvesmiehiä voimalaitosten rakennuskunnossapitotehtäviin Pohjois-Suomen alueelle. Etsimme kahta henkilöä Rovaniemelle ja kahta Iihin. Oletko sinä etsimämme vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja, joka tarttuu toimeen ja kykenee myös itsenäiseen työskentelyyn?

Työpäiväsi pitää sisällään mm. betonirakenteiden korjauksia, erilaisia voimalaitoskiinteistöjen korjaustöitä sekä myös uudisrakentamista. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten laajat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Hyvät eväät tehtävään antaa kirvesmiehen ammatillinen koulutus sekä muutaman vuoden aikaisempi työkokemus. Katsomme eduksi kokemuksen muottikirvesmiehen töistä sekä betonirakenteiden injektointitöistä. Hakijalta edellytetään matkustusvalmiutta. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja tiukkojenkin aikataulujen hallintaan. Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja palveluhenkinen. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta kunnossapitoinsinööri Juha Veijola, p. 050 303 8673 tai juha.veijola@caverion.com.  

Hae tehtävää 31.10.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Toimi pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.