Sähköasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähköasentaja
Hakuaika päättyy:
31.08.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Helsinki, Suomi

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Haemme nyt tiimimme vahvistuksesi sähkötaitoista henkilöä Pääkaupunkiseudulle projektiliiketoimintaan. Työpäiväsi koostuvat sähköalan monipuolisista asennustehtävistä urakkatyömailla Pääkaupunkiseudulla. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon!  

 

Meillä pääset työskentelemään osana avointa ja ammattitaitoista tiimiä, ja nautit esimiehesi luottamuksesta. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, jossa toista samanlaista päivää ei tule vastaan. Caverionilla voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa. Meidät tunnetaan myös vastuullisena työnantajana. Pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet.  Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.   

Etsitkö vaihtelevia työpäiviä, joiden aikana voit päästää kaikki osaamisesi valloilleen? Tässä tehtävässä kahta samanlaista päivää ei tule, eikä minkäänlainen aikaisempi osaaminen voi olla haitaksi pärjätäksesi työtehtävissä. Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy sähköpuolen tutkinto ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Olet tottunut haasteiden ratkaisuun ja oman toiminnan suunnitteluun. Toimit luontevasti asiakasrajapinnassa vaihtelevissakin olosuhteissa sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Sinulta löytyy pitkäjänteisyyttä ja halua sitoutua työhön.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta asennuspäällikkö Jari Perälä p. 040 758 5626 tai sähköpostitse jari.perala@caverion.com.  

Toimi pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää 31.8.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.