Kunnossapitoasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Kunnossapitoasentaja
Hakuaika päättyy:
17.08.2022
Tyyppi:
Kokopäiväinen
Tyyppi:
Vakinainen työsuhde
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Oulu, Suomi

Caverion Industria Oy, Oulu

Haluatko päästä työskentelemään monipuolisessa ja haastavassa työympäristössä, jossa työturvallisuus on ykkösasia? Haemme nyt ammattitaitoisia mekaanista kunnossapitoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Ouluun. Tässä tehtävässä vastaat mekaanisista huolto-, korjaus- ja asennustehtävistä. Meillä on rento työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki, oletko sinä uusi vahvistuksemme?

Tässä tehtävässä tärkeässä roolissa on mutkaton yhteistyö asiakkaan ja tiimisi kanssa. Meillä pääset työskentelemään monipuolisten ja vaihtelevien tehtävien parissa, eikä yksikään päivä ole samanlainen. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin.

Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikuntaedun, laajat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin cavereihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.

Hyvät eväät tehtävään antaa useamman vuoden aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä sekä soveltavan alan koulutus metalli- tai koneala. Myös aikaisempi kokemus pumppu- tai venttiilihuollosta katsotaan eduksi. Sinulla on toimeen tarttuva ja täsmällinen ote työntekoon, ja työskentelet aina turvallisuus edellä. Tehtävässä vaaditaan ajokorttia, tulityö-, ensiapu- ja työturvakortit katsotaan eduksi. 

Eezy henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessista antaa Tony Räty p. 050 471 0135 / tony.raty@eezy.fi

Hae tehtävää 17.8.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.